zaterdag 10 september 2011

San Francisco - Shopping


Vandaag hadden we niet veel plannen. Er waren enkele cadeautjes die we graag wouden gaan kopen in San Francisco. Hier is nl. een Abercombie & Fitch winkel en Anneleen Moens was onlangs verjaard. Voor Bruno gingen we kijken achter All Star schoenen, maar we durfden ze eigenlijk niet te kopen… Er waren drie soorten blauw. Uiteindelijk maar goed dat we niets hebben gekocht, want… ’t was het verkeerde blauw geweest.

Uiteraard hebben we vandaag wel een ritje gedaan met de plaatselijke trammetjes. Jullie kennen deze wel vanuit de films! Ik moest uiteraard langs de reling staan. An verkoos meer een zitplaatsje. Voor de Amerikaanse toeristen in San Francisco is dit ook een heuse attractie, hebben we gemerkt... 

An ging ook wat zwangerschapskledij kopen, want onze kleine lieve meid is precies aan het groeien geslagen in die weken. We hadden op het net enkele winkels gevonden en de “A Pea In The Pod” winkel was wel een voltreffer.

’s Avonds hadden we afgesproken met David De Vleeschouwer van de basket en zijn vriendin, An. Zij deden dezelfde toer als ons en hadden ons ingehaald in San Francisco. Het werd een leuke, late avond in een Irish Pub waar we onze ervaringen over USA konden delen en vertelden over voorgaande reizen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten